"Door de jaren heen heb ik veel geleerd doormiddel van stages, lessen, werk en ervaring. Op dit moment heb ik al veel jonge en oudere paarden opgeleid van het zadelmak maken tot Lichte Tour niveau. Al deze paarden heb ik opgeleid op hun eigen manier want geen paard is hetzelfde. Voor mij is de basis erg belangrijk. Ik geloof dat als je basis voor elkaar is, de rest niet zo moeilijk meer is. Dagelijks ben ik bezig met het rijden van al onze paarden en probeer me nog elke dag te ontwikkelen door nieuwe dingen te proberen en lessen te volgen." 

-Joey van de Grijp-

 

Instructie

Bent u opzoek naar een instructeur die u goed kan begeleiden op uw eigen niveau of zelfs kan helpen naar een hoger niveau? Of zit u met een probleem of iets waar u zelf niet uit komt? Wij kunnen u helpen. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden of een afspraak.

 

Training & opleiding

Wij bieden training en opleiding aan voor alle soorten paarden. Het kan zijn voor een probleem, maar ook voor de algemene verbetering van uw paard. Het is mogelijk paarden uit te brengen in de sport en/of klaar te maken voor jonge paarden competities. Tevens is het mogelijk om paarden klaar te maken voor het behalen van een SPORT predicaat.

 

Beleren

Door de jaren heen hebben we veel ervaring in het beleren / zadel mak maken van paarden en pony’s. Het liefst krijgen wij de paarden zo groen mogelijk aangeleverd. Op deze manier kunnen we de paarden zo veel mogelijk naar eigen hand zetten. We vinden het belangrijk dat naast het rijden de paarden ook in de omgang netjes opgevoed zijn. Wij maken uw paard netjes klaar.

 

IBOP klaarmaken

Voor de IBOP is het mogelijk de paarden klaar te maken voor zowel de spring als de dressuur richting. De paarden worden netjes opgeleid tot het wenselijk niveau.

 

Verkoop bemiddeling 

Het is mogelijk uw paard bij ons klaar te laten maken voor verkoop. Wij kunnen uw paard doortrainen tot het gewenste niveau en brengen uw paard zo goed mogelijk in beeld door middel van correcte, kwaliteitsvolle foto's, video's etc. Ook de afhandeling met eventuele klanten kunnen wij voor u regelen. Zo heeft u geen werk en zorgen van de verkoop van het paard.

 

Voor meer informatie over onze diensten kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. BEL ONS DIRECT