Infinity JC


Infinity is een opvallende cremello merrie. Deze unieke verschijning lijkt veel kwaliteit te hebben.  Ze is een zeer geschikte pony voor de sport. Daarnaast is ze in het bezit van dubbel crème gen. Dat houdt in dat wanneer ze wordt gecombineerd met een vos hengst ze een 100% zeker palomino veulen geeft. Met de kleuren bruin en zwart is ook de kans groot op een valk of smokey black veulen. Deze unieke merrie biedt unieke kansen en mogelijkheden door haar combinatie van kleur en kwaliteit. Garantie tot aparte veulens.

 

Infinity is een dochter van Le Matsjo(Leunsveld Elegant x Kompas Solferino) die op dit moment in het Z2 wordt uitgebracht en al eerder succesvol in het z-springen en z-dressuur is uitgebracht. Le Matsjo heeft al vele goede sportpony’s voortgebracht.


In het voorjaar van 2017 heeft Infinity al een heel mooi palomino hengstveulen gebracht. Dit veulen is ook op de website te vinden onder Infinity Gold. Vader van dit veulen is de hengst Reduster Adios.  

 

In april 2018 is infinity bevallen van haar tweede veulen, Infinity Diamond. Vader van Diamond is de hengst Jonkers Jayden.

In april 2019 is ze opnieuw bevallen van een veulen van Jonkers Jayden. Dit keer een mooi palomino merrieveulen met de naam Infinity Secret.  

In mei 2020 is heeft Infinity wederom een merrieveulen gekregen, genaamd Infinity Hope. Dit veulen heeft de bijzondere kleur Smokey Black. Hope is een dochter van Orchard's Boginov (v. Verona's Bo-Gi).