Lancôme JC


Deze prachtige Elite merrie, geboren in 2016, is een dochter van de hengst Hennessy (V. DeNiro). Haar moeder is een Keur merrie van Negro die eveneens tweevoudig olympisch kampioen Valegro bracht. Daarachter zien we het bloed van Flemmingh. Lancôme voert daarmee het bloed van absolute topverervers.

 

Lancôme is een fantastische werkwillige merrie met veel talent voor het hogere werk. Ze wordt op dit moment succesvol uitgebracht in de Prix St. George.

 

Naast haar sportcarrière hebben we ook een aantal veulens van Lancôme! Om haar sportcarrière te combineren met de fokkerij draagt zij zelf de veulens niet, maar maken we gebruik van draagmerries die de veulens voor haar dragen. 

In 2022 hebben we haar eerste veulen mogen verwelkomen. SeLancôme JC is een dochter van de hengst Lord Leatherdale.

In 2023 kreeg Lancôme eveneens een merrieveulen via onze draagmerrie. Touch of Lancôme JC is een dochter van de Duitse hengst Millennium (V. Easy Game). 

In 2024 verwachten we maar liefst 2 veulens van Lancôme. Eerst een hele bijzondere combinatie. Voor dit veulen hebben we namelijk onze eigen Grand Prix TalenTino JC gebruikt. We zijn heel benieuwd wat er uit deze combinatie gaat komen.
Daarna verwachten wij nog een veulen van Lancôme en de tophengst 
Dante Weltino (Danone I x Welt Hit II).