Veraline is een dochter van de hengst Furore. Een hengst die vele sportpaarden voort bracht. Furore presteerde zelf op 1.50 niveau.

De moeder van Veraline stamt af van topvererver Jazz. Veraline draagt allround bloed en dat bewijst ze maar weer. Haar eerste dochter Cayenne JC presteerde op Lichte Tour niveau, werd regionaal kampioen in het M1, presteerde op Z niveau in het springen en heeft dan ook dubbel sportpredicaat. Daarnaast is Cayenne ELITE. Veraline heeft in 2015 haar tweede veulen gehad van Quasimodo Z. Ook dit lijkt een veelbelovend paard te worden. Veraline presteerde zelf succesvol tot ZZ Zwaar niveau. Begin 2019 is zij uit de sport gehaald om voor de fokkerij te gebruiken. Wij hopen nog paar mooie, gezonde veulens van haar te mogen verwelkomen. 

 

Op 31 mei 2019 is Vera bevallen van een mooi hengstveulen van Just Wimphof. Zijn naam is Odin JC.
Just Wimphof (DeNiro x Elite Sport v. Riccione) uit Veraline JC (Ster Sport Doc v. Furore) x Pamberly (Ster Sport Prestatie v. Jazz)

 

Op 3 juni 2020 is Vera bevallen van een prachtig zwart hengstveulen van Glock's Trafalgar (v. Totilas).

Deze kleine man heeft de naam Patser JC.

 

Inmiddels is Veraline opnieuw drachtig. In juli 2022 verwachten we een veulen van Veraline en de hengst Jameson RS2 (V. Blue Hors Zack).