Mowgli V.O.D.


Desperado X Jazz X Juventus X Rubinstein I

 

Geboren 2017

Stokmaat 175

Goedgekeurd: KWPN

 

 

Een waanzinnig exterieur gecombineerd met een super karakter en instelling maakt Mowgli tot één van de beloftes voor de toekomst. In beweging toont hij veel lossigheid en schwung en met zijn krachtige manier van bewegen en altijd bergop is hij een toevoeging voor de fokkerij.

 

Mowgli gooide hoge ogen op de hengstenkeuring en werd daarom gehuldigd als premiehengst. Daaropvolgend liep hij een goed verrichting onderzoek en werd goedgekeurd voor het KWPN. 

In de daaropvolgende jaren liep hij als 4- en 5-jarige een goede hengsten competitie en liet keer op keer zien met veel souplesse, gedragenheid en kracht door de baan te lopen. 
 

Daarna werd het stil! Mowgli is intussen onder het zadel bij Joey en zal in alle rust opgeleid worden voor de sport! Een belofte voor de toekomst. To be continued...
 

Vrij van WFFS.

 

Mowgli V.O.D. is elke dag vers beschikbaar. Graag een dag van tevoren bestellen. Verzendkosten bedragen €37,- per keer (verzending per koerier).

 

Dekgeld eerste tarief € 250,- 

Bij dracht tweede tarief € 1000,-

 

Met een gust verklaring voor 1 oktober vervalt het tweede tarief.

 

Te bestellen telefonisch of via Whatsapp: 📞 06 57578586 of  BEL ONS DIRECTOnline artikel:

Hoefslag: Joey van de Grijp over zijn nieuwe aanwinst Mowgli V.O.D.: “Ik had nooit verwacht dat dit zou lukken” - Het onafhankelijke paarden(sport)medium (dehoefslag.nl)

Horses.nl: Premiehengst Mowgli V.O.D. verkocht aan Joey van de Grijp - Horses


Stamboom